Her på siden finder du en oversigt over destinationer og seværdigheder. 

Der er mange forskellige typer af seværdigheder, der er must see seværdigheder såsom: Big Ben, London Eye, Tower bridge og Westminster Abbey for at nævne et par stykker. Se også hele min London rejseguide her: 

Der er også seværdigheder som ikke er så populære, men som i nogle tilfælde giver en større oplevelse. dette kunne bla. være en tur til Little Venice i London, eller besøge Camden Passage. 

Der er også store oplevelser i at benytte andre sanser end blot synssansen. 

I londan kan i også tage til Wilton’s music hall, som er en traditionel victorian musikhal i Londons Tower Hamlets, Wilts Music Hall er blevet fuldt restaureret de seneste år tilbage til sin tidligere herlighed. Book billetter til en række forestillinger, snup for en drink i den imponerende Mahogany Bar eller simpelthen tage en tur på dette vidunderlige historiske sted.

Se hele min liste over London Seværdigheder her:

London Seværdigheder

Seværdigheder København:

 
Du behøver dog ikke tage over landegrænsen for at se nogle fantastiske seværdigheder. 
Vores egen hovedstad byder på utrolig mange spændende interessante seværdigheder. 

For igen at nævne nogle de populære og de der er antaget som must see seværdigheder kan blandt mange tivoli, den lille havfrue, Christiania og Nyhavn nævns. Se hele min liste med Seværdigheder i København her:

Af de mindre populære og for nogle de “skjulte skatte” kan bla. Christianshavn, Kødbyen, H.C.Andersen begravelsessted, undergrundsmusseet nævnes. 

Christianshavn Vandre langs de maleriske brostensbelagte gader, kaldet Overgaden neden Vandet og Overgaden oven Vandet. Lined med lystbåde og husbåde, kan du leje robåde her og tage en drink i caféen på vandet.

Kødbyen: Halmtorvet er et sødt brostensbelagt torg med caféer i Vesterbro. Lige herudover kan du få adgang til Øksnehallen, et alternativt udstillingscenter, og Meatpacking District (Kødbyen). Når det daglige stop for kødindustrien er dette trendy område nu det hotteste sted at gå ud for mad og drikkevarer i byen.

Undergrundsmusseét

Cisternerne i Søndermarken, lige ved siden af de imponerende Frederiksberg Gardens, er et underjordisk museum med moderne glas kunst fra Danmark og rundt om i verden. 

 Se hele VisitDenmarks liste over seværdigheder og steder der er værd at besøge i københavn:

Christiania
På trods af at være en af Københavns mest besøgte steder, har Christiania Freetown mange rolige steder, såsom vandrestier langs søen bagved. Her går du forbi Christianias unikke huse og kan stoppe ind i caféer, butikker og workshops rundt om stedet.

Vigtige sikkerhedsnota: Christiania har altid været kontroversiel og er stadig et meget varmt diskuteret område, ikke mindst på grund af problemer med handel med hash. Nogle besøgende kan finde Christiania, især området omkring Pusher Street, for at være uslebne. Når du kommer ind i Christiania, er det derfor yderst vigtigt, at du følger Do’s og Don’ts tegn på indgange. Her finder du råd til at køre eller snakke på mobiltelefonen i Christiania. Udover dette må besøgende ikke tage billeder eller film i Christiania.

For din egen sikkerhed anbefaler vi, at du ikke tager kameraer med dig overhovedet til Christiania. En turist blev angrebet i Christiania for nogle år siden, simpelthen for at have et kamera på dem, selvom de ikke forsøgte at tage billeder. Det samme gælder for kameraer på mobiltelefoner.