Velkommen til Sydamerika

Andespidser, Amazonas regnskov, Patagonian gletschere, Incan ruiner, koloniale byer, hvide sandstrande og spændende natteliv: Sydameras underværdier sætter scenen for utrolige eventyr.

Indstilling til store eventyr
Du kan vandre forbi gamle templer, der først blev nedlagt af inkorerne, overveje den imponerende magt i Iguazú Falls eller tilbringe dagen med at se dyreliv fra en dugout-kano på en af ​​Amasons utallige igarapæer (smalle vandveje). Du kan tønde ned Andesbyer med mountainbike, gå rafting på klasse V floder og surfe fantastiske pauser fra begge kyster. Og når du tror, ​​at du har oplevet det hele, gå til de dramatiske landskaber i Tierra del Fuego, hold øje med ekstraordinære væsner i Galápagos og scramble up tableland bjerge i Gran Sabana for et panorama, der virker lige ud af den mesozoiske æra.

Kulturskatter
Sydamerika mangfoldighed slutter ikke med landskaber. Du finder kolonisteder, hvor brosten gader fører forbi forgyldte kirker og statelige pladser, der er lidt ændrede siden det 18. århundrede. Du kan prale over farverige tekstiler på indfødte markeder, dele måltider med traditionelle beboere i regnskoven og følg de rystende rytmer af afro-brasilianske trommekorps. Sydamerika er hjemsted for en forbløffende række levende og gamle kulturer, og det er lige så nemt at opleve det førstehånds som at dukker op.

La Vida Musical
Dette er en af ​​verdens fantastiske musikdestinationer. Intet kan sammenlignes med at høre rytmerne fra colombiansk salsa, brasiliansk samba, argentinsk tango og Andes folkemusik på det sted, hvor de blev født. Buenos Aires sultry milongas (tango klubber), Rio sotrende garrafeiras (dansesale), Quito salsotecas (salsa klubber) – alle de gode steder at jage hjertet af lørdag aften. Alligevel er det kun begyndelsen på en stor musikalsk odyssey, der omfatter peruviansk trovas, sjælfulde ecuadorianske passiller, hurtigstrængende brasiliansk forró, hvirvlende venezuelansk merengue, stål-pan Guyanese trommesæt, paraguayansk harp musik og meget mere. Du skal bare springe ind – selvom du måske vil tage en danseklasse undervejs!

Fængslende Landskaber
Fra de snedækkede toppe af Andeserne til Amazonas bølgende vandveje spredes Sydamerika i et blændende udvalg af naturlige vidundere. Dette er et kontinent af frodige regnskove, tårnhøje vulkaner, tåget skyskove, knogletørre ørkener, røde klipper og isblå gletsjere. Efter at have taget nogle af de utrolige naturlige vidundere, der findes i alle lande i Sydamerika, kan du gå ud til kysten for et idyllisk tilbagetog blandt palmerede hvide sandstrande og fotogene tropiske øer. Som landskaber går, er der ikke mange andre steder på jorden, der tilbyder så meget sort.