Velkommen til Nordamerika

Hjertet i Nordamerika slår igennem tårnhøje skove, bølgende marker, højtækkede ørkener, pulserende metropoler og offbeat oaser.

Kultur

Ikoniske byer, der ikke har nogen introduktion, er bare glasset på denne kulturbelagte kage. Ja, du har museet for moderne kunst i New York og Smithsonian i Washington DC, men maden af musik, kunst og film finder sin vej ned i hverdagen, hvor borgerne så ofte skaber så meget som forbrug. En historisk smeltedigel af kulturer og identiteter, Nordamerika har nogle af verdens mest multikulturelle kunst. Fra Torontos filmfestival til Mexico Citys blomstrende musikscene er Nordamerika et ægte smorgasbord af oplysende oplevelser, der bare venter på at blive afdækket.

Landskaber

Selv de mest hardcore nordamerikanske byer og forstæder er tvunget til at stoppe og gawp, når de konfronteres med den rene naturlige skønhed, der er deres hjemland. Fra røde sten ørkener til frodige tropiske regnskove har Nordamerika den sjældne påstand om at dække alle klimatiske zoner, og dens dybeste kløft i Mexicos Copper Canyon og Mt McKinley i Alaska overstiger geografiske ekstremer. Uanset om du slapper af på en næsten uopdaget strand, kører ned ad bakkerne i Det Store Hvide Nord eller skaller de ikoniske crags af Grand Canyon – Nordamerika er sikker på at tage vejret.

Eventyr

I dette land er eventyr konge. Venture på en canadisk vildmarkstræ, spænder for den legendariske vejtur langs Route 66 eller udforske gamle rites på mystiske Maya og Aztec ruiner. Uanset hvad dine rejse drømme, Nordamerika tilbyder et kalejdoskop af kulturer, køkkener, landskaber, historie og eventyr, der er forpligtet til at opfylde.

Mad

På en aften på tværs af Nordamerika kommer tykke grillrister og røget brisket til at blive varme på et Texas Roadhouse, mens talentfulde kokke blander økologiske produkter med asiatiske accenter på prisbelønnede West Coast restauranter. Lokalbefolkningen får deres rettelse af simple gade tacos i Mexico, og et kontinent væk, forsvinder gyldne frites under en dampende bunke af sovs og ostekremmer i en plade af poutine. Frisk hummer serveret en Maine Pier, østers og champagne i en Vancouver vinbar, øl og pizza på en Midwestern pub – det er bare nogle få måder at spise à la Americana.