Velkommen til Australien og Stillehavet


Australien og New Zealands medley af bjerge, ørkener, rev, skove, strande og multikulturelle byer er en evig træk for rejsende. Fjerntliggende, smukke og venlige, Stillehavets østers hvide sand og klart vand er næsten drømmelignende i deres perfektion.

Øer og strande
Stillehavets ønationer er spredt på tværs af kortet som blomsterblad, men en ting der forener dem alle er den evigt nuværende lyd af havet. Hvis du leder efter den perfekte strand, vil du sandsynligvis ikke finde den: der er en rundt om hvert hovedland. Stillehavet handler ikke kun om at slappe af på palmerede hvide sandstrande, men også i dramatiske kystlinjer bygget til lange vandreture, hvor vinden og havsprayen er dine eneste ledsagere.

Wildlife & Wild Nature
Fra tætte møder med furry marsupials i Australien til det kaleidoscopiske marine liv i Stillehavet, vil du forbinde med en verden her, som du ellers kun ved ved at fortælle David Attenborough. Mens byer og feriesteder er stiplede over hele regionen, er det bedste sted naturen. Du kan svømme med hvalhajer i West Australia; vandre gennem junglen for at svømme under et vandfald i Fiji; eller blive forvirret af snedækkede bjerge og dybe fjorde fra New Zealand.

Traditionelle kulturer
Kulturerne i Stillehavets øer er ændret med årene, men folk har stadig en smule klogskab og lever med en stærk følelse af respekt for deres ældste og tradition. Hvad nogle Stillehavslande mangler i form af luksus, de udgør i generøsitet. En nat, der tilbragte deling af mad og sang med et nært fællesskab, vil snart gøre dig klar over, at for hver moderne fordel i livet er der ofte en afvejning i tabte færdigheder, viden og slægtskab. Gæstfrihed og hjertelig latter er den lokale valuta i Stillehavet, så gør som lokalbefolkningen og hilse alle med en nikk eller et smil på gaden.

Udendørs eventyr
New Zealand kan være hovedstad i eventyrsporter, hvor bungee hoppe, zorbing og ekstrem ski er blot nogle af de aktiviteter, der tilbydes, men det bredere Stillehav har mange at tilbyde dem, der vil teste deres mettle. Der er verdensklasse surfing, snorkling og dykning, men hvad med vandreture til at smuldre hellige statuer i junglen, svømme med hvaler, vandre på toppen af ​​en vulkan, rappel ned et vandfald eller kajaksejlads til glemte strande? Og i Australien og New Zealand kan du foretage en langdistance vandresti (roughing det eller på en blødere madrasser-og-sherpa-guider tur) samt mountainbiking, klatring og faldskærmsudspring.